Overblijf en BSO

Overblijf + BSO

Overblijf

De leerlingen kunnen tussen de middag overblijven. De overblijf zal na de herfstvakantie worden overgenomen door Flexikids. U kunt zich via deze link bij hen aanmelden http://www.flexikids.nl/pages/inschrijfformulieren/inschrijfformulier%20TO%20Albatros6.html

Heeft u vaste dagen tussenschoolse opvang nodig dan kan de betaling via een factuur plaatsvinden en is de opvang nog geen 2,- per keer. Mocht u ook voor- of naschoolse opvang afnemen bij Flexikids op de dag dat uw kind moet overblijven dan is de overblijf op die dag gratis.

De kosten zijn: Los per keer: € 3,50
Flexibele overblijf met strippenkaart 10 keer: € 25,00
Flexibele overblijf met strippenkaart 20 keer € 50,00

De kaarten zijn te koop bij de administratie. 

Buitenschoolse opvang

Heeft u behoefte aan buitenschoolse opvang? Op verzoek van de Albatros verzorgt Flexikids dit voor u. De opvang wordt verzorgd in de Albatros zodat uw kind niet hoeft te reizen tussen school en de opvang. Flexikids verzorgt voor- en naschoolse opvang, maar ook de opvang tijdens studiedagen en vakanties. De opvang is op werkdagen mogelijk vanaf 7 uur in de ochtend tot 7 uur in de avond. Flexikids is een professionele organisatie, waardoor u de mogelijkheid heeft een groot deel van de kosten via de belasting terug te krijgen.

Het inschrijven van uw kind(eren) bij de buitenschoolse opvang kan via de administratieve medewerker van de Albatros of via Flexikids.http://www.flexikids.nl/pages/inschrijfformulieren/inschrijfformulier%20BSO%20alb3.html

Heeft u vragen over de mogelijkheden van de opvang of het terugvragen van een deel van de kosten via de belasting dan kunt u contact opnemen met:

Kinderdagverblijf Flexikids
Telefoon: (036) 535 09 42
Website: www.flexikids.nl